máj
27

Történelmi pillanatok

| Szerző: babykry | 11:04 am

Napok kérdése, és kiesik végre Mumu első tejfoga. Hát már nagyon vágytam rá Nina, végül is nemcsak a Coca-colától lehet valaki nagyfiú:))) Bár egy kicsit félek, hogy vérezni fog... A vicces az egészben, hogy a törpénél meg éppen elindult a fogzási folyamat.

Nina, mondhatok valamit? Elmondták nekem az oviban, hogy nincs is fogtündér, hanem majd te teszed a párnám alá az ajándékot. (KI VOLT AZZZZZ??!!)

Na de megtörtént a várva várt szobacsere is. Megbeszéltük, hogy amint Dencike (Mumu így nevezte el, rá is ragadt már) átalussza az éjszakát, megkapja Mumu szobáját, Denci pedig Mumuét. Kis túlzással valóban át is alussza (19-04!!!, sajnos estére mindig nagyon korán kiüti magát, de 4-kor egy kis szopi, aztán fél 6-6-ig alszik tovább). Szóval ha nem leszek lusta, csinálok majd képeket is, de nagyon jó lett. A legjobb az egészben, hogy van TV a Mumu szobájában, mondjuk nézni nem nézheti, ki van húzva, de a tudat...

A bejegyzés trackback címe:

https://boskovicsmumu.blog.hu/api/trackback/id/tr245319985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása