már
8

Kedves Kisfiam,

| Szerző: babykry | 12:32 pm

az utóbbi hetek, napok történései alapján úgy döntöttem, hogy elkezdek egy listát írni arról, hogy miket kell feltétlen az első zsebpénzedből visszafizetned nekem.

A csönd mindig gyanús. Leendő anyukáknak üzenem (hihi), hogy erre különösen figyeljenek oda.

Tegnap is gyanús lett a csönd, bár először nem gondoltam, bilin ülve bármi történhet. Hát tévedtem. Mumu belecsurgatta a bugyijába, illetve le a földre a hajfestékemet. Persze ezután nagyon összeakasztottunk a bajszunkat, mosolyszünet is volt, rám sem mert nézni egy ideig...

Pár nappal korábban szintén gyanús csend, szintén fürdőszoba, akkor majdnem egy liternyi folyékony szappan csurgott le a lefolyón. Megkérdeztem miért is, a válasz rövid volt: nem tudom.

Pár héttel ezelőtt egy fél üveg béres cseppet öntött az üdítőjébe. (Egy perc figyelmetlenség reggel, a már említett csend...) Még jó, hogy nem itta meg.

Ami még hirtelen eszembe jut, az a hajvasalóm, aminek nem ártott az sem korábban, hogy egy fél napot ázott a felmosóvödörben, kibírt mindent. Egészen addig, míg Mumu kezelésbe nem vette. Na ennyit erről, azóta vettem egy újat. (Köszi Zsuzsi.)

A széttépett könyvekről, kiöntött sóról, lisztről, cukorról stb. nem is beszélek...

A bejegyzés trackback címe:

https://boskovicsmumu.blog.hu/api/trackback/id/tr421818702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsusska 2010.03.08. 15:36:20

hat ez nagyon jo! jokat vigyorogtam rajta, bar tudom, h ez nem szep dolog, mert olyan, mint egy kiskutya, aki cuki meg imadod, de mikor miatta tapetazol ujra meg veszel uj cipot, papucsot, stb, akkor ez jut eszedbe legkevesbe.
azt hiszem itt az ido, h Mumut elvigyem a jatszohazba, kicsit lekotni a figyelmet! :) het vege fele v jovo heten?

babykry 2010.03.09. 11:36:01

2 dolog jutott még tegnap éjjel eszembe, amit be kell hajtanom rajtad Mumuka: a kézkrém, ami spurlos veschwunden azóta is, illetve a kedvenc világoskék kapucnisom, amit piros alkoholosfilccel sikerült összefirkálni.

gelsystem 2010.03.14. 21:34:50

Igazi zsivány. Levi (még) nem csinált nagyon durva dolgokat, bár végül is ő 1 évesen öntötte magára a körömlakkot.... Lehet, hogy azzal egy pár évre előre letudta az ilyen eseteket......................... (remélem). Mostanában inkább az apukájára hozza rá a frászt az informatika terén végzett lelkes kísérletezésével. Egyelőre még nem kellett újratelepíteni a gépet, de veszettül nyomkod bármilyen ikont vagy gombot, amit meglát... :D
süti beállítások módosítása