már
17

szemrebbenés nélkül

| Szerző: babykry | 1:56 pm

hazudik.

rendszeresen.

Ha például rosszat csinál, akkor gond nélkül azt mondja, hogy az a Méma volt. Teljesen mindegy, hogy miről van szó, a Méma, aki összefirkálta a falat, aki kiöntött valamit a földre, aki az almalébe beleöntötte a tejet, aki apa lemezeit kiborította.

De vannak más jellegű hazugságok is, ezt még nem tudom mire vélni.

Tegnap a papánál voltak, és mikor hazajöttek, megkérdeztem, milyen volt? Erre szemrebbenés nélkül azt mondta, hogy ő nem volt a papánál, ő egyedül volt otthon addig. Hm.

A bejegyzés trackback címe:

https://boskovicsmumu.blog.hu/api/trackback/id/tr251846918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsusska 2010.03.18. 14:36:31

Utananeztem a neten, es azt irjak, hogy 6 eves korig ez nem nevezheto hazugsagnak... es hogy nem szabad erte megszidni, vagy ilyesmi. Csak azt nem tudom, hogy akkor majd hogy fogod kikerdezni Ot arrol, h mi tortent az oviban pl...? El kell neki mondani 100x, hogy mi a kulonbseg igaz mondas es valotlan allitas kozott vagy hogy? Kerdeztel masokat errol? En nem sok mindent talaltam a temaban ennyi idos korra levetitve.
süti beállítások módosítása